miercuri, 22 mai 2013

Burete floral cu tavita

Tavita BIOform cu burete floral umed (jumatate de caramida) pe suport ecologic. Tavita BIOform circulara cu burete floral umed pe suport ecologic.


Burete pentru aranjamente florale Burete caramida, Burete cilindru, Sfera 9cm, Burete mini deco cu adeziv, Burete mini cu tavita,‎Accesorii pt.

Tavita plastic pentru burete cilindric-gaspou. Aceasta tava va permite sa plasati o treime din buretele floral si impiedica scurgerea apei din acesta.


Fabricat dintr-un material plastic rigi puternic ce are o forma perfecta pentru buretele floral. Cerc de burete in tavita rotunda Diametrul cm Inaltime 4.

Magazin depozit la dispozitia designerilor florali, bureti florali. Tavita rotunda cu burete umed pentru diferite aranjamente florale. Pretul afisat se refera la un set de bucati.


Vand tavita din plastic cu burete umed floral, oasis. Tavita este disponibila in culori: alb sau verde inchis. Buretele floralEu personal folosesc burete marca Victoria.


Am inaugurat magazinul nostru virtual de unde puteti comanda on-line produsele dorite. Tava cu burete pentru aranjamente florale.


Produs folosit pentru evenimente deosebite: nunta, botez, onomastica etc.

Articol despre cum se realizeaza un aranjament floral, exemplu flori.