marți, 28 mai 2013

Loc de joaca mobexpert baneasa

KIDDO Play Academy Bucuresti, un loc de joaca altfel! Băneasa Shopping City), BUCUREȘTI, ROMÂNIA. Accesul se realizează prin intrarea de lângă magazinul Mobexpert, iar scările rulante care. Locuri de parcare: disponibile în parcarea Băneasa Shopping City.


Mobexpert, afacere controlată de Dan Şucu, . Un loc de joaca extraordinar,suntem foarte mulțumiți. Un loc de joaca inedit, mai de graba un loc de testare a abilitatilor prin joaca.

Situat in zona Feeria-Mobexpert la etaj din Baneasa Shoping City, este spatios, . De curând am experimentat un loc de joacă numit Kiddo Play Academy, sitiuat undeva în complexul Băneasa. Locul de joacă în care ţinem pasul cu energia piticului tău. Iata cateva sugestii de localuri cu loc de joaca, pentru ca toata. Bucureşti-Ploieşti 44C Sector 013696. Parcare gratuită; Loc de joacă; Rampă; Lift; Galerie comercială.


Denumire firma: Kiddo Play Academy Baneasa. Categorie: loc joaca, Locatie petreceri copii. Bucuresti (in cladirea Mobexpert Pipera). Locuri de joaca din sector Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii: datele. Undeva in Pipera, s-a deschis un loc ultra modern, Phill , care bifeaza si aspectul utilitatii: un restaurant cu un loc de joaca pentru copii la parter,. E vorba de restaurantul The Library din complexul Mobexpert Pipera.


O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă şi construită de un Meşter Vrăjitor! Va prezentam o lista cu locuri de joaca din Bucuresti, unde va puteti lasa cu.


Nu vad amintit aici un loc exceptional din Baneasa, Jolie Kids House, este in . Top Locatii, Restaurante si Locuri de joaca pentru petreceri copii in Bucuresti si Ilfov. Zona: Băneasa Shopping City Recomandare .