miercuri, 22 mai 2013

Perna antiescare cu gel fluid

Sisteme Ortopedice va ofera perne antiescare care datorita materialelor din care. Perna antiescare cu gel fluid - perna conceputa cu materiale moderne, gelul . Comanda online produsul Perna antiescara cu gel fluid de la Catena Pas cu Pas!

Vezi ofertele magazinului Catena Pas cu Pas si pretul pentru produsul Perna . Perna antiescare este fabricată dintr-un gel fluid care asigura efectul antiescare. Interiorul, gelul fluid și materialul din . Perna antiescare cu gel fluid produse incontinenta escare absorbante scaun olita wc handicap carucior cu rotile batrani bolnavi.

Pernele antiescare sunt pentru prevenirea aparitiei plagilor de decubit, pentru ameliorarea si grabirea vindecarii ranilor de escare,. Perna antiescare cu gel flui cu rol de preventie in aparitia escarelor sau de diminuare a efectelor escarelor daca acestea exista.


Perna antiescare cu gel fluid - reduce semnificativ riscul de aparitie a escarelor, asigura o buna stabilitate si un grad de confort deosebit datorita vascozitatii . Perna antiescare este fabricată dintr-un gel fluid care asigură efectul antiescare. Reduce semnificativ riscul de aparitie a escarelor, asigura o buna stabilitate si un grad de confort deosebit .