vineri, 31 mai 2013

Mop profesional pret

Mop profesional 4grame Kentucky, realizat din bum. Pret fara TVA: 1lei cu TVA: 1lei. Cumpara Maturi, perii si mopuri de la eMAG la preturi avantajoase.

Rezerva mop rotativ Kring, 38cm, microfibra 1PE. Stergator abraziv profesional OTI AC1002 Coada rosie din lemn, cm. Comparati preturile magazinelor online la Mopuri gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin.


Grunberg Mop rotativ fara pedala Grunberg GR36 rezerve din microfibra.

Rezerva mop Ultra speed mini cm - Vileda professional. Descoperiti mopuri profesionale la preturi reduse (produse). Mop profesional din microfibra 2gr de la Tehnic Clean System . Set mop professional,MARCA TTS ITALIA, format din coada alumini de 1cm, teu mop de 43. Galeata profesionala cu filtrare a apei RUBBERMAID HYGEN.


Set galeti, storcator si mop profesionale RUBBERMAID SANI DUO. Suport pentru mopurile Vileda Ultra Speed de cm, fara maner. Mop bumbac profesional plat dreptunghiula complet, format din coada din . Mop din bumbac cu buzunare - cm Produse profesionale pentru hotel .

Mopul Sprint face parte din sistemul de mop tip talpa, sistem care se. Mop profesional Spontex Wonder la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria MOPURI.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria MOPURI,COZI,STERGATOARE. Preturi pentru MOPURI,COZI,STERGATOARE de la 96 . Oferte produse si servicii: mop profesional. Producatori, distribuitori, furnizori - Mop profesional Sprint Tronic, SUPORT MOP PROF. Mop profesional pentru carucioarele de curatenie. Mopuri - : Mop SALSA cu talpa Cod 08130 Rezerva pentru mop SALSA Cod 08131 Mop microfibra.


Curățare blând fără a zgâria și fără agenți de curățare utilizați ! Cu microfibre sale lungi , moi ,mop microfibra curăță delicat și . Compara preturile la Produse de curatat Vileda in sute de magazine.