luni, 20 mai 2013

Pret piscina exterioara

Constructii piscine private Magazin cu accesorii, filtre, skimere, sisteme de incalzire, si acoperiri pentru piscine. Cumpara piscine ieftine la cel mai bun pret din tara.


Constructii piscine la pret de producator.

Piscina din beton Cristal, placata cu mozaic vitroceramic. Forma dreptunghiulara, ovala sau bob de fasole, la alegere. Dimensiunile bazinului sunt direct proportionale cu costul acestuia. Daca bazinul este de forma neregulara introduceti .

Cele mai bune preturi pentru constructia piscinelor in Bucuresti si tara. Aflati costul constructiei unei piscine din beton, de la piscine ieftine la piscine de lux. Alege o piscina Fibrex si beneficiezi de garantie pe viata si accesorii piscina.


Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare,. Exista tipuri principale de piscine in pamant: din beton, din metal, din vinil, din. Un model ideal pentru curtile mici si foarte accesibil ca pret.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria PISCINE. Tarifele de acces la piscina exterioară sunt de lei în timpul săptămânii și lei în weekend. Este deschisă de la ora 10:pana la ora 20:00 .