marți, 7 mai 2013

Dracaena inmultire

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena. Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si .

Dracaena marginata - care and propagation. Una dintre cele mai obisnuite plante de apartament, cu pretentii mici, si care se dezvolta bine chiar si in colturi mai umbite ale camerei, . Am sa va spun si eu ceva despre inmultirea ficusilor. S-a constatat ca in aceasta perioada, la sfarsitul .

Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi. Există mai multe metode dintre care să alegeţi. Dracena se inmulteste in mai multe feluri. Pe de o parte, poti taia pur si simplu partea de sus a tulpinii, cu un manunchi de . Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : inmultire dracena.


Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si subtropicale din Asia de Sud si . Dracena marginata (Dracaena marginata) Descriere: Planta cu aspect de palmier, cu frunze lungi, inguste, de culoare verde inchis, marginite . Dracaena are frunze lanceolate si arcuite care cresc sub forma de tufa. Genul Dracaena (dracena) include circa specii cu port columnar, multe dintre ele asemănătoare cu Cordyline, originare din zonele tropicale .

Dracena se inmulteste prin butasi de varf, de tronsoane ale tulpinii si prin. Dracaena fragrans, Dracaena marginata, Dracaena deremensis, . Dracaena se inmulteste primavara, prin butasi de varf (pusi in apa la inradacinat), butasi de tulpinii(tronsoane din tulpina) sau prin marcotaj . Dracaena (Dracena) este o planta decorativa prin frunzele sale.


Lastari de circa cm se desprind de la baza sau din varful plantei, care se pun la inradacinat in ghivece cu nisip. INMULTIREA DRACAENA,DRACAENA FRAGRANS,INMULTIREA BRAZILOR ORNAMENTALI,INMULTIREA VITEI DE VIE,INMULTIREA SEXUATA . Butasire:este de asemeni o metoda simpla de inmultire a plantelor care se.


Articole despre inmultire dracena scrise de plantecublog.