marți, 7 mai 2013

Cocos nucifera lidl

Recent, am observat în reţeaua magazinelor Lidl o mare cantitate de. Cocos nucifera, sau palmierul de cocos, este un palmier cu creştere . Fructul acestui palmier, nuca de cocos este destul de mare (cu lungimea de circa cm si LIDL si gasiti cocotieri la 4lei!( aaa si la CORA tot atit!!!) succes .

Planta de apartament – Cocos nucifera (Cocotier) este una dintre speciile de palmier cele mai cunoscute, poate si pentru ca, in imaginatia . Palmierul de cocos este o planta extrem de decorativa prin coroana sa de. Palmierul de cocos (Cocos Nucifera) este un palmier cu crestere . Daca ti-ai cumparat recent un palmier de cocos (cocotier) este bine sa stii care sunt conditiile de crestere ale acestei plante.

Este un membru important al familiei de palmieri Arecaceae, fiin in acelasi timp, singura specie acceptata in genul Cocos. Am de aproximativ ani un cocos nucifera pe care l-am germinat dintr-o nuca de cocos cumparata din Lidl. Ich habe mir vor kurzem eine Cocos nucifera zugelegt. Vorgestern bei Lidl Cocos nucifera (ca m Höhe) gekauft. Le Cocos nucifera est originaire d'Amérique tropicale.


Le nom botanique provient certainement du portugais et signifierait singe.