joi, 2 aprilie 2009

Picioare metalice mobilier

Picior sofa Urano rotund reglabil din otel (crom) H100xD50. Picior sofa Ambutis patrat reglabil cu flansa ambutisata din otel (satinat) . La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria ACCESORII SI FERONERIE PENTRU MOBILA.

Picioare mobilier pentru toate tipurile de corpuri in industria mobilei: picioare canapele, fotolii, masa, birouri,. Picior metalic mobilier H1Ø45mm gri metalizat. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Picioare mobilă.


Picioare pentru mobila, oferte si pret picioare mobilier.

Sunteti aici: Home Accesorii mobila Picioare si rotile. PICIOR METALIC CILINDRIC CU PLACA 50x42x- SATINAT. Picioare mobilier din categoria Picioare si alte accesorii de mobila si mobilier. De la balamale si pana la manere pentru mobila sau picioare pentru . Picioare metalice pentru corpuri de mobila si canapele. Picioarele metalice de mobilier sunt create pentru dulapuri, paturi si mobilier pentru salile de sedinta.


Simausrom Comserverv Impex - producator accesorii mobilier, balustrade inox, profile. Va oferim picioare metalice pentru birouri si mese de cea mai buna calitate.

Picior metalic cilindric reglabil PM0104. Clip plastic pentru prindere picior reglabil mobila - Negru. Producator de picioare metalice pentru mobilier de birou. Alegeti din gama de modele de picioare masa inox sau picioare masa cromate.


Vezi promotiile FeroShop la produsele din categoria Picioare mobilier,. Picioare, Nivelatoare Conține produse. Categorii de mobilier; Decoruri Materiale. Pagina de început Feronerie pentru mobilă Accesorii pentru mese, rafturi,. Accesorii pentru mese, rafturi, picioare mobilier, rotile.


Price: Lowest first, Price: Highest first, Nume: de la A la Z . Descoperiti picioare mobila la preturi reduse (produse). Picior metalic mobilier birou de la Fero- Mex Co Srl . Birou cu picioare metalice reglabile pe inaltime. Producem si comercializam mobilier si accesorii de bucatarie la cele mai avantajoase preturi.


Masa blat sticla cu picior metalic cromat.