luni, 6 aprilie 2009

Capcane iepuri vanzare

Animale de companie Servicii - Accesorii. Capcane vii – JDERI,IEPURI,DIHORI,VULPI,BURSUCI. Cod Produs: 342Categorie: Deratizare,Dezinsectie, Dezinfectie .

Capcana pentru soareci pret producator, capcana de soareci de vanzare la cele. X20Xcm, pentru capturarea vie de sobolani, iepuri sau alte animale de talie mica sau medie.


Capcana (din turcă kapkan) sau cursa (din albaneză kurthë) este un dispozitiv, ce poate avea diferite . Anunturi capcane pentru iepuri (1) Portal firme, Anunturi gratuite, Locuri de munca, Servicii, Oferte, Import-Export, Vanzari, Cumparari.

Capcana cu intrari pentru momeala vie - Capcana cu intrari si cu compartiment pentru momeala vie. Este cea mai eficienta capcana pentru orice fel de .

Un bărbat din America când a descoperit ce a reuşit să prindă în capcana pe care o pregătise pentru iepuri. De vanzare custi prepelite 25-buc ,custi gaini ,custi iepuri ,colivi. Urmareste-i itinerariul,bati doi tarusi,trei,patru si pune capcane,laturi. A fost mai demult un filmulet cu niste vanatori cu capcane.


Eram la vanatoare la iepuri si fazani am gasit vreo de laturi,cele gasite le am . Capcane pt soareci refolosibila (Bucuresti, Bucuresti). Vand iepuri din rasele, urias gri german, urias negru german, berbec german si . Deltă este unul dintre animalele cele mai căutate de către braconierii, care îl prind îndeosebi în capcane. Invata ba trogloditule sa scrii gramatical si abia dupa sa .