vineri, 1 iunie 2012

Director electrica focsani

Conducerea Societății ELECTRICA Distribuție Muntenia Nord a numit un nou director la Sucursala de Distribuție ELECTRICA Focșani, . Gabriel Popa este noul director al Sucursalei de Distribuție Electrica Muntenia Nord Focșani. El a fost prezentat angajaților Electrica într-o .

Unul dintre cei mai longevivi sefi de institutii din Vrancea, Dumitru Danila, directorul Electrica Muntenia Nor Sucursala de Distributie Focsani, a murit astazi. A murit inginerul Dumitru Danila, directorul Electrica - 17.


Noul director al Sucursalei de Distributie Electrica Focsani este Gabriel Popa - 25. DIRECTOR DIRECȚIA OPERAȚIUNI COMERCIALE, Roxana GHEORGHE.


Unul dintre cei mai longevivi şefi de instituţii din Vrancea, Dumitru Dănilă, directorul Electrica Muntenia Nor Sucursala de Distribuţie Focşani, . Desfiinţarea hotarului de la Focşani echivala cu Unirea celor două. Societatea distribuitoare de energie electrică de pe teritoriul județului.


La Electrica Distribuţie Muntenia Nord au început procedurile pentru selecţia noului director al Sucursalei de Distribuţie din Focşani. Acum, Dumitru Dănilă li se alătură, din nou, fiind repus în funcţia de director.


La Sucursala de Distribuţie Electrica Focşani nepotismul este în floare. Dumitru Dănilă, directorul de la Electrica Focşani, a murit marţi la orele pranzului în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din .