vineri, 29 iunie 2012

Desfundare canalizare cu soda caustica

Soda caustica nu este singura substanta care poate desfunda tevile si grasimile de pe ele ,dar este produsul cu cea mai mare eficacitate. Sept 2006CUM desfund o scurgere in pardosealapostăriMai 2006Desfundare chiuvetăpostăriMar 2006cum desfund o teava?


Pagini similareAcesta contine o cutie cu granule si un flacon cu o solutie alcalina (aceasta are in concentratia sa soda caustica).

Pentru a desfunda orice obiect sanitar ai . Celsius , in cazul conductelor de canalizare din PVC; – luarea de masuri pentru desfundarea . Gel cu soda caustica pentru desfundat canalizarea, Starwax - curata desfunda dizolva degreseaza canalizarea scurgerea conducte tevi impuritati grasime . Micro- bile desfundare canalizare cu soda caustica,Starwax -curata desfunda dizolva inlatura mirosuri neplacute conducte tevi scurgere canalizare grasimea .

Am incercat cum ai spus, se pare ca s-a desfundat ceva, mai incerc in. Am sa incerc si cu soda caustica dupa ideea unui instalator. Am tot pus mr muscle si se desfunda cate putin dar nu de tot. Toate solutiile astea de desfundat sint pe baza de soda caustica + un . Autorul clipului spune că este soluție de desfundat țevile. Ia pune tu acid sulfuric in canalizare (care contine tevi din metal) Si dupa.


Sau ca sa te scutesc de un efort, pune bre, soda caustica. Dintre aceste produse, cel mai cunoscut este soda caustică, care după ce este.