luni, 25 iunie 2012

Certificat constatator valabilitate

Certificat constatator Pagina postăriMar 2015Valabilitate extras constatator din Registrul Asociatiilor si. Nov 2014Valabilitate certificat constatator eliberat de O. Pagini similareCertificate constatatoare.

Obțineți online certificatul constatator, prin serviciul InfoCert aici. Nu exista un termen prevazut de vreo lege, insa cutuma spune ca el poate fi acceeptat pe la diverse institutii . Termene de valabilitate : certificat de atestare fiscala, certificat constatator, adeverinta medicala, cazier judiciar, rezervare nume de firma.


Cateva dintre documentele importante si valabilitatea lor.

Cum scoateti un Certificat Constatator de la Registrul Comertului gasiti aici. In functie de modul in care solicitati certificatul veti si plati taxa:. Trebuie sa stiti ca un Certificat Constatator are valabilitatea de de zile. Stie cineva cat este valabil un certificat constatator emis de ORC pt.


Sau unde este prevazuta valabilitatea acestuia ? Referitor la valabilitatea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, avand in vedere ca acest document nu are un termen . Prezentul certificat constatator atestă că s-a înregistrat declaraţia pe propria. Valabilitate: până la modificarea condiţiilor de funcţionare sau activităţilor pentru .