vineri, 29 iunie 2012

Panouri decorative traforate

Transforma suprafete si modernizeaza spatiul. Design exterior armonizat cu decor interior.

MDF-trafoare-paravane-stalpi-coloane-Gold-Concept-Store-42. Am găsit elemente decorative traforate, rame, paravane, picioare de. MDF-trafoare-paravane-stalpi-coloane-Gold-Concept-Store-2.

MDF-trafoare-paravane-stalpi-coloane-Gold-Concept-Store-16. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Catalog de design interior si arhitectural exterior cu panouri decorative.


Personalizam oricare din modelele traforate pe care le regasesti grupate aici sub forma . Am găsit elemente decorative traforate, rame, paravane, picioare de masă,. Apoi, panouri din MDF crud sau vopsit perfecte pentru măști de . Panouri decorative din lemn masiv vopsit, lacuit.

Panouri decorative MDF sau lemn masiv pereti decorativi. Panourile traforate isi au originea in elementele semitransparente de separare a spatiilor. Prin perforarea acestora, panourile devin elemente decorative cu . ATIPIC , dezvolta un nou concept – panouri decorative DEPA.


Printre noile tendinte din ultimii ani in amenajari de interior se numara panourile decorative realizate din MDF vopsit in masa gravate 2 3D sau traforate . Debitarea placilor de PAL sau MDF pe CNC este o practica uzuala, cunoscuta de toti producatorii de mobilier. Incercam sa utilizam un CNC performant in .