vineri, 22 iunie 2012

Cumpar pendule vechi

Pendula Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi. Alege din oferte pentru pendula veche.


Pendula veche - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Cumpar ceasuri de buzunar, obiecte vechi, antichitati, pendule, sfesnice, bronsuri, statuete. Pendula de perete cu fata si limba din alama vechi NR 2. Vand Pendula Lenzkirch AUG Okt 18- Extrem de rara ! Vand Cartea Pendula nu merge inapoi de Mircea Deac.

Vand pendula Iantar, de productie sovietica. Pendula marca GUSTAV BECKER de dimensiuni mari.

Cel mai vechi ceas din colecţie este unul de şemineu, de producţie. Ceas pendul de podea,pendula veche,Tempus fugitcu greutati din bronz,.


Vand ceas cu pendul foarte vechi intr-o stare excelenta, made in USSR, mai mult. Cele care sunt batrane si nu functioneaza au parte de tratament special.


Vand ceas de perete Junghans(an fabricatie 1920)cu batai pe spira de rezonanta. Ceasuri cu pendul, ceasuri vechi, ceasuri cu pendul antic. Acesta a fost cumpărat de către un cumpărător anonim pentru un preţ care nu a fost divulgat, dar se . Cumpar ceasuri vechi cu pendula,cumpar ceasuri vechi defecte,cumpar ceasuri vechi de mana,cumpar ceasuri vechi timisoara,cumpar ceasuri vechi placate cu . Colectionar cumpar cu PLATA PE LOC: tablouri, icoane, carti, fotografii vechi, mic mo. Vand ceas de perete cu pendula,ceasul functioneaza zile cu o tragere, .