vineri, 22 iunie 2012

Burete cofrat izolatie fonica

Material profesional autoadeziv pentru izolare fonica si antivibratii folosit in. Burete cofrat ignifugat si autoadezivat culoare Black Diamond - Negru Diamant.


Adezivi, velcro (arici)Details Acoustics - Izolatie fonica, burete cofrat, burete.

Pagini similareBurete cofrat grosime cm. Este recomandat sa fie folosit doar pentru incinte mici de pana in mc. Se poate folosi pentru capitonarea boxelor.


Burete cofrat pentru studio - dimensiuni 2cm x 1cm x cm.

NU IZOLEAZA FONIC SI NU SE ADAUGA IN NICIO STRUCTURA DE IZOLATIE FONICA ! Materiale profesionale pentru izolatie fonica si antifonare la pret de importator! Oferim materiale fonoabsorbante si fonoizolante pentru izolare fonica si acustica incaperilor ! HD Foam Plus, BlockTec, burete cofrat, burete piramidal pentru . Burete cofrat AUDIOTEC de culoare gri antracit, flexibil, cu structura cu celule deschisa are rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii.


Burete studio, burete cofrat, burete fonoabsorbant, burete fonoizolant, burete piramidal, burete fonic, pret burete. Acustica ,tratament acustic si izolatie fonica pentru studio,cladiri cu probleme de acustica,reducerea reverberatie si ecou.