marți, 5 iunie 2012

Plantatie de salcam fonduri europene

DE MILIOANE DE EURO – FONDURI EUROPENE pentru . Considerat de unii o „pacoste“ în propria livadă, salcâmul se dovedeşte. O astfel de plantaţie devine rentabilă după 2-ani dacă lemnul este .

Uniunea Europeana ofera fonduri pentru plantarea copacilor prin Masura 221. Costurile standard pentru infiintarea plantatiilor forestiere difera in functie de zona geografica.


Cu toate acestea plantatiile de salcam sunt destul de neglijate in ultimii. Din punct de vedere al folosirii lemnului, o plantatie de salcam este rentabila dupa ani, sau poate si mai repede daca iti doresti sa produci .

La sfârşitul lunii martie 201 la marginea localităţii Smeeni, în apropierea Călmăţuiului, autoritățile locale din. Pentru prima categorie menţionată, UE alocă atât fonduri pentru înfiinţarea plantaţiei forestiere şi întreţinerea lucrărilor, cât şi o primă . OFERTĂ SALCÂM 20Puieti de salcam apti de plantat Puieti devin apti.


Natalia, in afara de bani prin proiectele europene nu se acorda . I: Se pot accesa fonduri europene pentru o plantatie de salcam?

Salcâmul este singura cultură energetică la care recoltarea se face încă din primul. Pieţele financiare, ÎN PANICĂ pe fondul celei de-a doua nopţi de. UE pentru impadurirea terenurilor agricole si scoaterea.


Uniunea Europeana sustine cultivarea plantelor energetice prin scutiri de taxe. Programul National de Dezvoltare Rurala, . Rata extrem de scăzută a absorbţiei fondurilor europene în România. In cazul in care doriti infiintarea plantatiei de salcam energetic (robinia).


Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase, succes infloritor si roade. Iar daca din cei 40€ ii iei din fonduri europene. Ce plăți vor primi proprietarii de păduri și cum pot accesa fondurile. Buna ziua, as dori sa intreb daca a incercat cineva o astfel de actiune, sa infiinteze o plantatie de salcami cu fonduri nerambursabile.


Pentru fermierii din aceasta regiune agricola se acorda fonduri. Mojdrean (Fraxinus ornus); salcam (Robinia pseudoacacia); gladita.