miercuri, 27 iunie 2012

Apa alcalina ionizata contraindicatii

Apa alcalină și ionizată are efecte pozitive, după cum este de așteptat. Pentru cine este contraindicat consumul de apă ionizată?


Adevărul este că apa așa cum este prezentată în reclame Kangen, Hunza, Zen și altele, nu există.

Această apă pretinsă pură dar ionizată prin . APA ALCALINA – cea mai puternica apa care a existat vreodata! Apa alcalina produsa cu un ionizator de apa a devenit cea mai mare . Este bine de stiut ca PH-ul pentru apa alcalina (apa vie) trebuie sa fie de 9-iar PH-ul pentru.

Sugestia mea este sa se bea apa ionizata oricand e posibil. Vrei să alegi cel mai bun ionizator de apă pentru tine? Kangen este pur şi simplu un alt nume pentru apa alcalină ionizată. Warburg tragem concluzia ca avem nevoie de o dieta alcalina, bogata in clorofila aducatoare de oxigen in corpul nostru. Aici, la MOLECULA H2O, incercam sa aducem lamuriri despre aceasta apa alcalina sau cum i se mai spune, apa alcalina ionizata.


Consumati numai apa alcalina ionizata si nu apa acida ionizata. Pana acum, nu au fost semnalate reactii adverse prin folosirea apei ionizate, atat alcaline cat si . Schimbând apa de băut vă schimbați oarecum și viața căci apa alcalină.


Organismul uman are nevoie de apă alcalină pentru a se curăţa de reziduurile acide.

Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, .