luni, 18 iunie 2012

Lumanari nunta botez sculptate

Ne bucuram ca ati decis sa vizitati site-ul nostru LumanariDragstar. Preturile lumanarilor variaza in functie de dimensiunile acestora:. Realizam la comanda lumanari pentru cununie si botez.

Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Modele noi de lumanari sculptate de botez, si de cununie.


Lumanari de cununie , sculptate manual la un capat ,lungime . Aliweb Impex Srl – producator de lumanari decorative, sculptate, nunta si botez.

Producator lumanari pentru nunta si botez, lucrate manual (sculptate), ornate, modele deosebite la preturi competitive. Lumanarile sculptate sunt modele atractive vizual prin complexitatea aspectului si cromatica deosebita.


Degalex Art realizeaza in regim de producator de . Producator de lumanari sculptate de nunta si lumanari sculptate de botez la cele mai bune preturi. Lumanare de botez, sculptata la un singur capat. Lumanare sculptata de 120cm cu model la un capat, turcoaz, accesorii perlute, model cu coloane.


Model disponibil si pentru lumanari de 140cm cu model la . Chiar daca achizitionarea lumanarilor de nunta intra in atributiunile nasilor, miri se pot consulta cu.

Producator lumanari sculptate inclusiv pentru nunta botez . Candles, Cus d'amato and D.