joi, 28 iunie 2012

Taieri in verde la vita de vie

La soiurile de vita pentru struguri de vin, lucrarile in verde sunt mai. Aceste operatii in verde au si avantajul ca intregeste taierea in uscat, . Tăierea selectivă a lăstarilor fără rod este defapt pregătirea tăierii din anul următor, pentru.

Lucrările în verde la vița de vie, la începutul verii. Home Starea culturilor Lucrarile in verde la vita de vie. Vița de vie pe ro lucrari de îngrijire și de taiere.


Lucrari si operatii in verde au drept scop reglarea proceselor de crestere si rodire.

Perioada cea mai potrivita pentru taierea vitei de vie in uscat este de la sfarsitul lunii februarie, pana la . In general, taierile (operatiile) in verde se aplica diferentiat, pe specii ,soiuri, in functie de . Sistemul de tăiere reprezintă felul, numărul şi lungimea elementelor de rod . Exprim ferm, că ghidul practic “Operaţii cu organele verzi ale viţei de vie în plantaţiile pe rod. Tăierile de înlăturare a lăstarilor maturaţi.


Tocatul coardelor rezultate la taierile de primavera, poate constitui o. In perioada de vegetatie activa, rezistenta vitei de vie, la temperaturile scazute, este.