luni, 4 iunie 2012

Calculator acoperis tigla ceramica

Calculator suprafata - solutii pentru acoperis cu tigla metalica, tigla ceramica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda si folie anticondens in Roman si Neamt. Acest tool va permite sa calculati suprafata ce trebuie acoperita cu tigla plecand de la dimensiuni uzuale si usor de introdus.


Calculator acoperis in patru ape - aplicatie ce va permite sa calculati singur necesarul de tigla metalica pentru un acoperis in patru ape.

Inainte de a cumpara acoperisuri din tigla ceramica se face un calcul al suprafetei. Pentru tigla ceramica veti mai avea nevoie de tigle de conexiune, coama cu . Bramac oferă un sistem de acoperiş complet de la A- Z. Prezentul calculator genereaza automat un necesar de materiale si implicit o oferta detaliata pentru acoperisul dumneavoastra.

Am anexat alaturat planul acoperisului si as vrea sa aflu suprafata totala a acestuia. As dori , de asemenea sa imi recomandati ce tip de tigla ceramica sa.


Acest utilitar va permite sa ne trimiteti detalii despre acoperisul dumneavoastra, preferinte de. Calculam mai intai suprafata totala utila a acoperisului: S = S + S + S + S 4. Aplicand formulele de calcul al suprafetei unui trapez sau triunghi, rezulta ca:.