luni, 11 iunie 2012

Vizor usa digital

Compara preturile la Vizor Usa, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Camera digitala cu inregistrare de imagini se monteaza pe usa, in locul vizorului, permitand atat vizionarea in timp real a imaginilor captate, cat si inregistrarea . Vizor electronic usa intrare BRINNO PHV MAC12.

Electronice si electrocasnice Alte aparate . Camera supraveghere video tip vizor pentru usa (ID:VD01). Video recorder digital, mini camera cu telecomanda.


Preturi si oferta de produse din gama vizor usa din toate magazinele online din.

Oferta: camera video ceas lcd - vizor de usa lcd - camera video digital vizor. Caracteristici: Poate inlocui vizorul clasic 14mm; Grosime usa 40-70mm; Ecran LCD 3. Vizorul clasic P94este ideal pentru usile de exterior din lemn si are.


Vizorul electronic cu inregistrare automata are un rol extrem de important in identificarea infractorilor, in cazul in care usa locuintei a fost fortata. Vizor electronic cu detectie de miscare si inregistrare. Detector PIR incorporat in camera video, la detectia miscarii in fata usii se activeaza.


Face automat o fotografie atunci când vizitatorul apasa butonul(sonerie) de pe partea exterioara a usii. Acum este usor sa vezi cine iti bate la usa, doar printr-o simpla apasare de buton, chiar si in lipsa ta, cu ajutorul vizorului electronic PHV-MAC . Unghiul de captare a camerei incorporate in vizor este foarte mare.

Practic, puteti vedea tot ce se petrece in jurul usii dvs. Vizorul digital, în funcție de modelul achiziționat, poate elimina parțial sau. Acum este usor sa vezi cine iti bate la usa, doar printr-o simpla apasare de buton, cu ajutorul vizorului electronic PHV1330!


Se monteaza in locul vizorului de la usa sau poate. Lungime vizor (grosime usa): min 34mm - max mmALIMENTARE: 8V . Are camera in vizor care se monteaza in usa apoi se conecteaza la ecranul de inch diagonala care vine montat pe partea de .