joi, 7 iunie 2012

Lampa uv ieftina

Alege din 8oferte pentru lampi uv ieftine. Lampi uv ieftine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Comparati preturile magazinelor online la Lampi UV unghii false gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Lampa UV unghii false din magazinul preferat.

Kit manichiura set unghii false gel lampa uv pila aspirator PRODUSE . Cumpara Aparate pentru manichiura-pedichiura Tip Produs Lampa UV online de la eMAG. Nu va fi usor sa identifici cele mai bune lampi UV ieftine, dar daca tii cont de sfaturile din acest ghid Clovis.


Procedeul utilizeaza un gel special cu uscare sub lampi UV de manichiura, implicand reconstructia,.

Este un model LED de lampa UV pentru unghii ieftina. Cu lampa de wati unghiile cu gel vor deveni mult mai rezistente si flexibile iar decoratiunile deosebite se vor fixa perfect pe unghii. Lampa UV cu tuburi de 9W, cu o constructie simpla, destinat in special celor care doresc sa-si faca unghiile acasa si cauta o solutie fiabila dar ieftina. Pachet Lampa UV 36w Alba si oje semipermanente in 1. Lampi UV pentru unghii de 9W, 36W cu sau turburi.


Lampa UV profesionala pentru manichiura si pedichiura cu gel - 4. Lampa LED 9W Uscare Rapida Gel Lac Unghii Diverse Culori ideala pentru o manichiura realizata rapi fiind cadoul perfect pentru femei. Lampa uv pentru realizarea de unghii semipermanente.


Desi aceasta lampa uv W este ieftina beneficieaza de timer de 1secunde cu doua pozitii.

Lampa Unghii 54W (18W LED+36W UV) - Profesionala. Lampa UV 36W (18LED+18UV ) - Alba sau Argintie. Lampa UV 36W cu Ventilator si Timer Digital.


Lampa uv 36w Manichiura Pedichiura Pret Ieftin Oferta, produs din gama Manichiura. Lampa UV Roz PROFESIONALA cu lumina ultravioleta pentru uscarea .