vineri, 15 iunie 2012

Atomizoare ruris

Folosit cu succes în pomicultură, horticultură, deratizare, Atomizorul Ruris A103S rezistă exploatării industriale datorită materialelor rezistente . Atomizor RURIS A103S CP 16L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Atomizoare si .

Montaj Atomizor RURIS A103S - Duration: 7:13. Atomizor purtabil în spate cu capacitate rezervor de l pentru pulverizarea precisă a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi pe suprafeţe . Aparate de stropit, atomizoare puternice pentru dispersarea de pesticide pe suprafete mari. Aparate de stropit Ruris Craiova, producator utilaje agricole magazin .

Cumpara Atomizor Ruris A 103S, CP, Motor TEZ, timpi, l online de la eMAG la pret avantajos. Cele mai bune atomizoare iti sunt prezentate si caracterizate in cadrul unui ghid.


II-a, anume Ruris A103s, un atomizor casnic. A 1S) Producator: Ruris Model: A103S Descriere Atomizorul A 103S produs de Ruris Craiova este echipat cu un motor TEZ de 3CP si pompa de presiune . Atomizor A103S cu motor TEZ, timpi si putere motor CP. Atomizorul A 103S produs de Ruris Craiova este echipat cu un motor TEZ de 3CP si pompa de presiune pentru lichid pentru o mai buna dispersare , astfel ca .