miercuri, 20 iunie 2012

Pensiunea maya house predeal

Planuiti un week-end la munte, o vacanta, sau pur si simplu vreti sa evadati din mijlocul vietii cotidiene, Pensiunea Maya House din Predeal este locatia ideala . Retrasa in mijlocul naturii, cu peisaje de vis, Pensiunea Maya House din Predeal este o proprietate cu nivele superioare ce ofera camere duble cu paturi .

Stiu ca sunt nou pe aici dar tin sa va zic ca am fost in week end. Pensiunea Maya este situata cam la 15-min de partie circa 1km . Pensiuni munte care ofera aceasta facilitate sau poate chiar cazare munte cu piscina interioara pentru a.

Pentru cazare in Predeal, Maya House este solutia ideala. Retrasa in mijlocul naturii, cu peisaje de vis, Pensiunea Maya House din Predeal este o proprietate . Disponibilitate bună şi preţuri minunate pentru pensiuni în Predeal, România.


Citiţi comentarii despre pensiuni şi alegeţi cea mai bună . Harta Predeal - Localizare pe harta turistica a hotelurilor si obiectivelor turistice din Predeal, Valea Prahovei, Romania. Planuiti un week-end la munte, o vacanta, sau pur si simplu vreti sa evadati din mijlocul vietii cotidiene, Pensiunea Maya House din Predeal este locatia ideala.


Pentru cazare in Predeal pensiunea MAYA HOUSE este locatia ideala. Finalizata in 200cu un design interior si . Pensiunea Casa Maia vine in intampinarea clientilor cu de locuri de cazare dispuse in camere duble matrimoniale, pe fiecare nivel si apartamente cu .

Societate cu Răspundere Limitată, POPASUL PREDEAL. PENSIUNE TURISTICĂ, MICHAEL'S HOUSE, STELE. PENSIUNE TURISTICĂ, MAYA, STELE, STR. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici.


Pensiunea Maya este o locație nouă , inaugurată în anul 2016.