vineri, 22 iunie 2012

Compania apa brasov conducere

CJ Brașov fiind acționar la Compania Apa, cere explicații și remedierea problemelor semnalate de către cetățeni. Informatii - Relatii cu Clientii (apel cu tarif normal).


Numai pentru clientii cu punctul de consum situat in Sacele.

RO81BRDE080SV0566020080 deschis la BRD Braşov, reprezentată prin. Calitatea apei potabile este monitorizata de catre Laboratorul Apa Potabila. Tarifele practicate de catre Compania Apa Brasov S. Compania Apa Braşov execută intervenţiile de urgenţă preluate prin intermediul Contact .

Compania Apa Brasov are ca principal obiect de activitate: captarea, tratarea, transportul si distributia apei potabile,; colectarea si epurarea apelor . Consilierii județeni vor analiza în ședința de luni solicitarea conducerii Companiei Apa Brașov de majorare a fondului de salarii cu 550. Consilierii judeţeni vor analiza în şedinţa de luni solicitarea conducerii Companiei Apa Braşov de majorare a fondului de salarii cu 550.


Cerem demisia intregii conduceri si a Consililiului de Administratie al Companiei Apa Brasov. Vrem ca la societate sa aiba loc un audit independent. Tupeu incredibil din partea directorilor și membrilor Consiliului de Administrație de la Compania Apa Brașov.


Abuzurile Companiei Apa încep să ne fie semnalate de tot mai mulți brașoveni. Eu spun că sunt efectiv furați în fiecare lună de către . Cel mai contestat operator de utilități, Compania Apa Braşov vrea lefuri.

De altfel, conducerea Primariei Illescas a fost suspendata din functie. Directorul pentru proiecte externe de la Compania Apa Brasov SA ne . Compania Apa - Consiliul Judetean Brasov.


Companiei Apa şi ale executivului Consiliului Judeţean, . Daca la sfarsitul anului rezultatele obtinute de Regia Apa Brasov sunt mai. Legea 453I2001; ' COMPANIA APA BV aprobat prin.


Temeit Hotărârea nr 91280220a Conducerii Companiei Apa Brasov . Camera de Conturi Braşov – structură teritorială a Curţii de Conturi a Românei, exercită această competenţă la.