joi, 7 iunie 2012

Pergole trandafiri cataratori

Din lemn, metal sau plastic pergolele, arcadele, spalierele sau obeliscurile sunt printre cele mai folosite si eficiente. Suport metalic pentru trandafiri cataratori.


Aflu de la voi ca nu se intelege diferenta dintre trandafirii rambler si trandafirii cataratori.

Hai sa ne lamurim atunci, ambii sunt urcatori, dar nu . Nu suporta florile cand era mic, iar acum se mandreste cu gradina infloritoare ce-i inconjoara frumoasa casa din caramida 11-pergola cu trandafiri cataratori . Trandafirii cataratori sunt printre cele mai frumoase plante din gradina. Chiar daca gradina este de foarte mici dimensiuni, ei isi pot gasi cu .

O pergola este o constructie simpla care iti poate personaliza gradina. Plante cataratoare pentru pergole – clematis. De asemenea, clematitele merg foarte bine in combinatie cu trandafirii cataratori.


Trandafirii urcători diferă de cei obişnuiţi prin faptul că, după ce au fost plantaţi, trebuie prinşi de un stâlp, perete, pergolă etc.

Cele mai cunoscute specii de trandafiri urcători sunt Crimson Glory, Madame. Cea mai bună alegere este o pergolă sau o arcadă.


Vand trandafiri urcatori -cataratori din pepiniera proprie -avem toate. Fie ca vei alege sa folosesti paravane, garduri vii, arcade sau pergole, imbraca-le in plante cataratoare. Trandafirii cataratori pot fi intre 1-metri sau chiar mai mult. Trandafirii urcatori sunt perfecti pentru a decora garduri, alei, ziduri, ferestre, pergole sau gradini in general.


Un trandafir catarator avand culoarea orange inchis. Florile sunt mari, potrivite pentru decor. Potrivit pentru arcade, ecrane si pergole. Pret trandafiri cataratori parfumati cu inflorire repetata. Ii puteti urca pe pergole, stalpi sau lanturi decorative, chiar si pe acoperisul casei.


Unele soiuri de trandafiri cataratori sunt hibrizi obtinuti in conditii. Cu si despre TRANDAFIRI - Duration: 2:24.