miercuri, 6 iunie 2012

Atomizor vie second hand

Atomizor atomizator pompa stropit vie livada 4litri. Pompa , atomizor, atomizator, masina de stropit pomi si vie.

Anunțuri de Atomizoare care corespund căutării dumneavoastră: Atomizoare noi și second hand de vânzare. Tractoare si utilaje agricole second-hand (4) Utilaje la promotie (64).


Utilaje agricole pentru intretinerea plantatiilor pomicole si de vita de vie (5) Cisterne- Vidanje.

Atomizoare sunt masini agricole destinate pentru aplicarea tratamentelor . Atomizoare vie si livada disponibile in Magazia Lu' Costica! Specialistul Costica iti ofera Cel Mai Bun Pret la atomizoare vie si livada!


Atomizoare si accesorii pentru atomizoare. SC Wirax vinde Aomizor purtat de 4Litri pentru vie si Livada Second Hand la pretul de 15euro + TVA. Atomizor stropit - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. ATOMIZOR pulverizator litri Straus Austria pompa stropit vie. Atomizor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Oferta Vanzare Pulverizator vita de vie ATOMIZOR VIE SI LIVADA WIRAX de 2l.

Oferte utilaje constructii, utilaje agricole noi si second hand. Atomizor stropit vie si livada 400l (5); Atomizor stropit vie si livada 200l (10). PRESE DE BALOTAT NOI SI SECOND-HAND DIVERSE TIPURI SI MARCI . Agro-Catalog ofera servicii de consultanta in achizitionarea,pompe pentru stropit pomi si vie, atomizor pomi si vie, pompe de stropit,masini de stropit atomizor. Atomizor tractat AGP 20litri cu deflector pentru plante inalte.


Ai grija de culturile tale si achizitioneaza atomizoare Stihl de pe agromoto. Pentru ca o livada sa aiba o productie generoasa sau pentru ca o vita de vie sa-ti . Cautati Wirax atomizor vie si livada utilaje agricole second hand?


Contactati direct vanzatorul de Wirax atomizor vie si livada utilaje agricole. ATOMIZOR VIE SI LIVADA WIRAX de 2l , duze foarte rezistente , prindere la tractor in 3. Tocator pentru curatat pasuni second hand KL 22- Agrimaster.