joi, 7 iunie 2012

Tehnica decoupage pe sticla tutorial

Tutorial tehnici ptr decorarea sticlei - EP. Tutorial - Decoupage cu lac de crapare bicomponent FINO pe. Tehnica servetelului pe sticla - Duration: 3:04.

Decoupage pe sticla (pe spatele ei) cu vopsele ceramice. La acest tutorial nu se incarca fotografiile, incerc sa . Sambata trecuta am decorat zeci de globuri in cadrul Atelierului dedicat. A fost un curs cu notiuni introductive si elemente de baza in tehnica de .

Tutorial - tehnica servetelului pe o cana din ceramica. Tehnica servetelului pe sticla reprezintă o metodă decorativă cu ajutorul căreia puteţi realiza obiecte creative şi inedite.

Tehnica servetelului pe sticla transparenta. Explore Sunt Creativ, Pe Sticla, and more! Tehnica decupajului: modalitati de aplicare si produse necesare. Am tot promis un tutorial pentru tehnica decoupage pe textile. Se incepe prin a aseza patratzelul de pinza pe placa de sticla si cu . O noua sticla realizata cu tehnica decoupage. Tutorial farfurie cu tehnica decoupage imitatie hartie de orez.


Si de ex daca pentru oglinda in loc de sticla am nevoie de lac ulterior de ex ? Pentru tablourile noastre o sa folosim tehnica servetelului. Decoupage tutorials , Handmade gifts Decoupage byRoxana Rusu. Cu un simplu servetel, un vas de sticla sau ceramica si ceva lac vei putea.


Ana merge cel mai bine cu pasta decoupage, dar pentru inceput sa vezi daca iti place . GLASS DECOUPAGE - DECOUPAGE TUTORIAL - Subscribe for new. Suporturi din sticla pentru tort sau prajituri realizate cu Tehnica .