vineri, 22 iunie 2012

Ce inseamna cioburi sparte

Dupa reactiile contradictorii: E semn bun, ba nu, e ghinion, am intrat pe. Cioburile aduc noroc caci alunga spiritele rele.


Acestea fiind zise, ne bucuram ca nu am spart un pahar verde sau rosu si asteptam norocul ala.

Articole despre cioburi scrise de amalia74. Cât priveşte legătură dintre vesela spartă şi noroc, e de ajuns să spunem că. Semnificatia visului cioburi, afla ce inseamna daca ai visat cioburi, interpretarea viselor legate de cioburi.


Dictionar de vise- talmacirea viselor online.

Atunci cand trebuie sa scoti ceva neplacut din gura (cioburile de sticla in cazul de fata) inseamna ca trebuie sa gasesti curajul spui lucrurile pe . In imaginarul popular, spatiul casei e investit cu functia oraculara. Chinezi cred ca daca spargi o farfurie inseamna un semn rau.


Nu-i nimic, s-a spart necazul, gândeşte omul când i se sparge o farfurie şi tare. E ceva ce nu mai suport şi nu înţeleg de ce se întâmplă aşa, . S-au spart oglinzi, erau atarnate pe perete si noaptea au cazut, mai.


Horia al meu a spart inca un pahar astazi. E mai bine sa tamponezi zona cu un ziar umed! Da, trebuie avut mare grija cu cioburile.

Ce inseamna cand spargi oglinda: superstitii si interpretari. Una dintre metodele folosite in trecut pentru a repara acest ghinion era ca cioburile sa fie ingropate in pamant. Cuvinte cheie: + oglinda, sparta, superstitii ? Se spune că daca o fata coase si ata i se incurca înseamna ca iubitul se gandeşte la ea, o alta.


Oglinda sparta inseamna ca urmeaza ani de ghinioane. Vis: am visat intr-o noapte mai multe cioburi de sticla sclipitoare dar nu stiu. Eu il linistesc si ii spun ca nu e nimic, cana s-a spart.


O tradiţie spune că trebuie să aduni toate cioburile şi să le arunci într-o apă curgătoare, pentru a spăla ghinionul. In acest sens, toate cioburile oglinzii sparte trebuie adunate, apoi sunt aruncate intr-o apa curgatoare.


Definitie ciob - afla ce inseamna ciob si toate sensurile acestui cuvant din. Bucată, fragment dintr-un obiect (mai ales vas) de sticlă, de faianță, de lut etc.