vineri, 8 iunie 2012

Scripete electric second hand

Palan electric Khain master 250kg , m lungime. Scripete - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Scripete electric Stern CH400A - Troliu Auto.

Alege din oferte pentru scripete electric. Scripete electric - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Rola,scripete,multilpicator de forta pentru troliu pina la 8T. Vand troliu electric 2V marca Einhell - second hand poze .

Palane si scripeti - pret mic negociabil livrare super rapida. Cele mai vandute produse din Palane si scripeti:. Scripeti din Cricuri Sisteme de ridicare de la importatori, producatori,. Scripete electric Stern CH400A+ Max Pretul Verde Localitate: Bucuresti; SC Troliu Expert SRL.


Descoperiti scripeti la preturi reduse (produse). Scripete electric Stern CH400A+ Dotat cu intrerupator de urgenta care nu mai.


Scripete electric de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti scripete electric la preturi.


Cumpara Scripete, palan electric Matrix EH 90 900W, ridica maxim 5KG online de la eMAG la pret avantajos.

Un palan electric are posibilitatea de a i se încorpora frana rectificativa pe. Mai mult decat orice scripete manual, aceste echipamente de ridicat produse de firma. Italia Star nu recomanda utilizarea unui electropalan second han indiferent . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PALANE SI SCRIPETI. Preturi pentru PALANE SI SCRIPETI de la 13lei.


Compara preturile la Troliu Electric, gaseste cea mai buna oferta din sute de. Latime: 2mmInaltime: 2mmGreutate: kgAcest scripete este . Cautati Scripete utilaje constructii second hand?


Contactati direct vanzatorul de Scripete utilaje constructii. Vând troliu electric 2V marca Einhel - second hand. Troliu profesional cu cablu pentru ridicarea diverselor materiale cu o greutate maxima de 5kg cu scripete si 2kg fara .