miercuri, 1 iunie 2011

Vitrina frigorifica selgros

Oferte speciale de la Selgros cu articole de divertisment, ingrijire personala si nu numai. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria APARATE FRIGORIFICE. Preturi pentru APARATE FRIGORIFICE de la 41lei.


Vitrina frigorifica are o capacitate de 1L.

Super oferta la frigidere si aparaturi de racit la Selgros! Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice online de la eMAG. Vitrina frigorifica Arctic V1Capacitate frigider 1litri, rafturi, Termostat reglabil, Usa de sticla, Iluminare interioara, Numar de compresoare: Dimensiuni . Catalog Selgros oferta Gastro NonFood in perioada Octombrie - 25.


Catalog Selgros Gastro NonFood Iulie - August 2016! Oferte speciale in noul catalog Selgros: mixer planetar B10A sau model B20A, 1. Vand frigidere, congelatoare, lazi, vitrine si combine frigorifice. Cauti un side-by-side, combina frigorifica sau frigider? Produsele de carmangerie din vitrina frigorifica de la Dia Market pastreaza eticheta originala de la Selgros, peste care, acoperind pretul initial . La ce magazin Selgros iti faci de obicei cumparaturile?


Vand vitrina frigorifica pentru prajituri. Lada frigorifica WHIRLPOOL ACO 45 450l, alb. Lada frigorifica INDESIT OS1A250H, 251l, A+, alb.


Lada frigorifica GORENJE FHE301W, 290l, A+, alb.