marți, 28 iunie 2011

Dithane m45 forum

DITHANE M este fungicid de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, . Fungicid Dithane M Substanta activa: mancozeb Caracteristici: Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de . Schema de tratamente generala pentru toti pomii.

Mar 2016Visinii se usucapostăriMai 2015Cultura tomatelor in saci (un pic de ajutor va rog )postăriMai 2011schema tratamente la piersic impotriva basicarii. Mana la tomate - Hobby Grădinăhobbygradina.


La par in aceasta perioada este obligatoriu tratamentul pentru rapan si defoliatoare care se executa cu Dithane M sau Vondozeb. CAPTAN WP – sau DITHANE M-– 0.

Fungicid cu spectru larg de combatere a bolilor Dithane Mla Cartof, Ceapa, Castraveti, Tomate, Pomi Fructiferi, Vita de vie, Crizanteme. Fungicid de contact Dithane M-g - Bucuresti - Sanplant Serv. Este un fungicid de contact cu rol de protectie avand un spectru larg de . Dithane m-- fungicide din catalogul pesticidelor. Fermierii vor primi subventiile integrale incepand cu decembrie.


Dithane M-Fungicide Orchid Pests and Diseases. Zineb, Dacoyl, Bravo 5SC, Dithane M4 Kocide 100 Merpan WP, Melody.

Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum. Dithane M – , Polyram DF – sau Captadin PU – , plus Topsin 5SC –. DECIS EC – sau KARATE ZEON – 0;; DITHANE M – + DECIS EC – sau KARATE ZEON – 0. Dithane M-è un formulato a base di mancozeb, appartiene alla famiglia dei ditiocarbammati ed è tipicamente preventivo e multisito, bloccando il metabolismo . Buna seara, Am tot citit pe forum despre diverse tratamente ce. Daca dizolv un plic de fungicid Dithane M de grame in litri de apa, . CAPTAN WDG - sau DITHANE M - sau NOVOZIR MN – sau WINNER M – sau VONDOZEB – + .