luni, 20 iunie 2011

Reductor wc copii cu scara

Caracteristici: Reductorul pentru toaleta cu scarita Kiddyloo este fabricat in Franta. Copilul merge la toaleta asemenea oamenilor mari. Reductoare WC pentru copiii pana la ani.

Scara cu reductor WC si olita (12luni+)Se extinde de la la cm lungime. Scara-Sezut de toaleta, cu ajutorul caruia copilul dv.


Scara-Şezut de toaletă, cu ajutorul căruia copilul Dumneavoastră va deveni independent în mod rapid şi simplu.

Israel - Scara cu reductor WC luni este realizata din material non-toxic (plastic). Scara ajuta copilul sa foloseasca toaleta singur - Acest produs este . Olite Produse Asemanatoare cu: Suport wc \ Scara cu reductor wc pentru copii de peste an - PRET incepand de la 1Lei. Reductorul pentru toaleta cu scarita Kiddyloo este fabricat in Franta. Reductor toaleta cu scara cu ajutorul caruia copiii pot folosi independent toaleta.


Caracteristici: din material plastic de inalta calitate; igienic, complet lavabil; . Un model în această utilă scară cu reductor wc şi oliţă de la Ill Rotho include tot. Scara cu reductorul poate susţine un copil cu greutatea de până în de kg.

Kit pentru wc in 1: Scaun, Scara, Reductor. Acum ai posibilitatea sa achizitionezi Reductoare Wc copii parcurgand cu atentie intreaga . Rotho Scara cu reductor WC si olita - Scara cu reductor este un produs confortabil, comod si sigur, cu ajutorul caruia copilul dumneavoastra va. Reductor WC cu scara recomandat copiilor peste luni. Scara cu reductor WC si olita Kidskit cu ajutorul caruia copilul Dumneavoastra va deveni independent in mod rapid si simplu.


Scara cu reductor WC copii peste luni+.