miercuri, 29 iunie 2011

Filete desen tehnic

Reprezentarea, cotarea i notarea filetelor REPREZENTAREA, COTAREA ! STAS -#9Constantin „Desen tehnic industrial pentru construc$ii de . Desen tehnic care se predă la formele de învăţământ şi. Tipuri de linii folosite în desenul tehnic. Reprezentarea, cotarea şi notarea filetelor.


Types School Work and reprezentare filete desen tehnic industrial. Elementele profilului filetului se indică pe desenele de execuţie în felul următor: - la. Generalitati Asamblarile demontabile realizate cu ajutorul filetelor sunt deosebit tehnica mecanica. STAS 7– Reprezentarea, cotarea si nota-rea filetelor, etc.


Reprezentări utilizate în desenul tehnic. Desenul tehnic este mijlocul de reprezentare grafică a obiectelor după anumite . Filetul este o nervura elicoidală aflata pe o suprafata de rotatie Filet_clasific_ cilindrica sau conica. Desenele tehnice se execută în general manual, în creion sau în tuş folosind instrumente de desen. In desenul tehnic reprezentarea elementelor filetate se face prin conventii . REPREZENTAREA, COTAREA ŞI NOTAREA FILETELOR.


Filetele se reprezintă în desenul tehnic, în mod convenţional, conform unor reguli şi convenţii stabilite . Pe desenul unei flanşe se înscriu următoarele cote:. O altă modalitate de utilizare a unui grup de obiecte deja desenate foloseşte tehnica referinţelor externe.


Filetele se reprezintă în desen în mod convenţional (SR ISO 6410-1995). Pasul elicei, deci al filetului, p este distanta dintre doua spire consecutive care sunt masurate pe aceeasi generatoare. Unghiul filetului α (alfa), este unghiul . Notiuni de desen tehnic - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol scris.


REPREZENTAREA PIESELOR CU FILETE STANDARDIZATE. Bizadea etc-Desen tehnic industrial (cotare-filete-flanse-asamblari sudate-nituite-pene-canelate-roti-arbori-lagare etc) .