marți, 14 iunie 2011

Senzor flacara aragaz indesit

Eliminand acel arc suprimi functionarea senzorului de flacara pe. Se desface capacul cu arzatoare pentru a avea acces la corpul robinetului de gaz care actioneaza flacara de la arzatorul superior cat si cel .

Termocupla universala, senzor flacara, lungime 1cm si rol de supraveghere flacara pentru a evita scurgerile de . Livram termocuple piese si accesorii pentru aragaz in toata tara direct la domiciliu. Termocupla aragaz Indesit originala cod C00028639.

Senzor care opreste gazul cand se stinge flacara la cuptor aragaz. Reparatii aragaze Indesit indiferent de model. Cuptorul aragazelor Indesit sunt prevazute cu un senzor de gaze, acestea. Este cel care, in caz ca se opreste alimentarea cu gaze si se stinge flacara, va opri emisiunile ulterioare de gaze. Am deschis aragazul si am vazut un senzor metalic linga flacara cuptorului,.


Comercializam piese de schimb si accesorii pentru aragaz, plita si.

Inlocuirea termocuplei de la cuptor Indesit K3Etapele de desfasurare: 1. Cuptorul sau mai bine spus flacara dela cuptor nu mai sta aprinsa decat daca. De mentionat ca pentru interventii la senzorul de flacara si la . Neff, Constructa, Indesit, Ariston, Whirlpool, Bauknecht, Zanussi. Acum flacara arde mai tare si ajunge la senzor.


Am un aragaz Indesit, care la cuptor e cu termostat (in sensul ca stau putin cu butonul apasat pana se aprinde flacara). Daca deschizi usa cuptorului se pierde aer fierbinte si flacara castiga din nou debit.


Indicatoarele de temperatura presupun senzori de temperatura si . TERMOCUPLA CUPTOR+GRILL C001434L=1300MM CUPTOR aragaz indesit K342G. Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote.