vineri, 17 iunie 2011

Planta carnivora dionaea muscipula

Dionaea muscipula (topic despre ingrijirea ei). Descriere : Este o planta carnivora din coasta de est a Americii de nord. Plante carnivore - Specii si ingrijire - Dionaea muscipula - Prezentare - Tot ce trebuie sa stii despre plantele tale carnivore, Dionaea muscipula sau Venus .

Venus Flytrap (lat. Dionaea muscipula) este o plantă carnivoră din genul monotipic Dionaea, familia Droseraceae. Video mostrando o funcionamento da planta carnívora Dionea.


Cu puțin timp în urmă am fost să vizitez Grădina Botanică din Frankfurt. Dionaea muscipula este una dintre cele mai populare plante carnivore Planta prezinta o rozeta de frunze cu diametrul de 10-15 .

Dionaea muscipula este o plantă carnivoră care își prinde și își digeră prada, în general insecte. Mai este cunoscută și sub numele de Venus Flytrap. Planta carnivore de pana la cm inaltime la care portiunea superioara a frunzelor este transformata in capcane bicolore verde si purpuriu indreptate in sus si . Este celebra pentru frunzele sale care se inchid ca niste maxilare.


Plantele carnivore - caracteristici si ingrijire. Plantele carnivore: Specii, Varietati, Descriere, Ingrijire, Intretinere, Inmultire,.


Dionea muscipula este cea mai cunoscuta specie de plante carnivore. Unele frunze la Dionaea sunt situate la baza plantei responsabile cu .