joi, 16 iunie 2011

Tinctura de limba cerbului

Adjuvant in regenerarea functiilor hepatice. Ceai Aroma Plant- Ion Bonchis -Limba cerbului. Magazin online ce contine: tinctura limba cerbului.

Tinctura untul pamantului, spanz si tataneasa 2lei. De la limba-cerbului se folosesc, în scop terapeutic, frunzele, cu tot cu peţiol.


Limba Cerbului sau Navalnicul este unul dintre remediile naturiste mai putin cunoscute pe plan international insa in Romania . Beneficiile ceaiului de limba cerbului, cunoscut si ca navalnic.

Limba cerbului (Phyllitis scolopendrium) este o specie de ferigă veșnic verde, preponderent europeană, care se mai cunoaște la noi sub . Ceai de Limba Cerbului (Cura pentru de zile). Limba cerbului este o specie de ferigă veşnic verde, preponderent europeană, ea mai fiind cunoscută la noi sub numele de năvalnic.

Eu am mai adaugat si ceaiul de limba cerbului luat de la ceaiurile . Frunzele de Limba Cerbului sau Navalnic contin enzime, tanin si vitamine, gratie acestora planta are efecte astringente, diaforetice (provoaca transpiratia) si . Ceai de limba cerbului: (alte) beneficii pentru sanatate. Numele comun al acestei plante este Limba de cerb. Preț: 2Lei Aroma Plant Ceai Limba Cerbului 250gr Aroma Plant - I. Bonchis Ceaiuri din amestecuri de plante.


Tincturile sunt extracte naturale hidroalcoolice obţinute prin macerare naturală a plantelor, în alcool alimentar.