joi, 16 iunie 2011

Desfundare chiuveta

Poti desfunda chiuveta de la bucatarie sau de la baie, sau sa desfunzi tevile infundate folosind ingrediente naturale si ecologice, fara . Scurgerea de la cabina de dus sau cada s-a infundat? Nu arunca banii pe un instalator daca o poti desfunda singur!

Substanţele chimice pentru desfundarea chiuvetei ar putea distruge ţevile. Poţi apela, însă, la această soluţie naturală.


Chiuveta din bucătărie se înfundă foarte ușor cu resturi de alimente, cu grăsime și zaț de cafea. Folosește o sită deasupra scurgătorului să .

Despre cum puteti desfunda chiuveta intr-un mod eficient am vorbit si intr-un articol anterior, insa in randurile care vor urma va vom prezenta . Dacă te-ai săturat de produsele din comerț și vrei să încerci soluții eco, descoperă o metodă prin care îți poți desfundă chiuvetă în mod . Daca tevile de sub chiuvete sunt din plastic, este foarte probabil sa le poti desface chiar tu, cu putin efort fizic si sa cureti singura rezidurile, insa . Te-ai saturat de solutii pentru desfundat din comert? Desfunda chiuveta in mod natural cu ajutorul catorva ingredient.


Desfundare chiuvetă - De vreo zile a început (iar) să se scurgă foarte greu apa din chiuvetă. Indiferent cât de mică, simplă sau mare şi sofisticată este bucătăria ta, chiuveta, oricât de protejată ar fi, tot se va înfunda din când în cad.