luni, 6 iunie 2011

Alprom faliment

Tribunalul specializat Argeş a acordat ca termen de judecată pentru continuarea procedurii falimentului Alprom şi soluţionarea dosarelor . ALPROM SA Piteşti are o experienţă de circa de ani în producţia de mobilier pentru piaţa externă şi cea internă. Cunoscuta fabrică de mobilier din Piteşti- Alpromul este la un pas de a se închide.

Defuncta SC Alprom a devenit lider, nu în producţia de mobilă, aşa cum a fost cândva, ci se află în topul datornicilor la Direcţia Generală a Finanţelor Publice . Ultimul raport de auditare a societăţii Alprom SA, întocmit de către. SC Alprom, tăiată şi vândută la fier vechi!


Alprom SA), să îşi ceară, una alteia, falimentul!

Informaţii extinse: Stare ANAF, Debite restante, Insolvenţa, Dosare în justiţie, . Ziare : Producătorul de mobilă Alprom Piteşti, care în trecut era una dintre marile fabrici locale din industria de profil, a intrat în insolvenţă luna. Peste de ani de experienta in productia de mobilier de inalta clasa.


Producătorul de mobilă Alprom Piteşti a intrat în insolvenţă luna trecută, la cererea proprie, în vederea reorganizării. MOBTAP ALPROM SA, CUI 1264275 Dosar nr. Publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. Publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr.


Prezintă informaţii despre activitatea firmei în domeniul industriei de mobilă şi oferta de produse. Afla cele mai noi informatii despre faliment, concentrate intr-o sectiune. AGA, interesul celor care ani la rand au controlat Alprom n-a fost nici pe departe . Producătorul de mobilă Alprom Piteşti, care în trecut era una dintre marile fabrici locale din industria de profil, a intrat în insolvenţă luna trecută, . Finanţele Publice au cerut falimentul firmei lui Constantin Scarlat.


ALPROM SA Piteşti are o experienţă de circa de ani în producţia de mobilier pentru piaţa externă şi cea internă - Numai către . REPREZENTANTA DE ADMINISTRATOR JUDICIAR PROSOLVENTA. Grupul de iniţiativă a fost contactat de salariaţi ai SC ALPROM SA.