joi, 30 iunie 2011

Lac kober pret

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Lacuri pentru lemn. Lac protector extra KOBER pentru lemn este un produs pe baza de solventi pentru protectia lemnului, pe baza de rasini alchidice si biocizi. Lac Kober protector incolor, Lac Kober protector stejar, Lac Kober protector pin, Lac Kober protector extra stejar inchis, Lac .

Utilul a fost ales de catre Kober pentru lansarea noii ambalari la litri pentru vopsea si lac. Produsele ambalate la cantitate de litri sunt cu . Lac pentru lemn FABRYO Rost este un lac pe baza de rasini sintetice si.


Fii la curent cu preţurile mici LEROY MERLIN!

Descopera noile vopsele pentru lemn de la Brico Depot, la preturi de depozit si opteaza pentru culoarea care te reprezinta dintr-o paleta variata. Lacuri, baituri Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o.

SC KOBER SRL, prima firmă cu capital integral privat din. Eu am spus ca vom da probabil cu lac de yaht si mi-a recomandat sa nu dau.


Eu la foisor si la gard am folosit exclusiv produsele marca Kober. Lac pe baza de apa pentru acoperirea parchetului sau a altor suprafete exploatate la interior. Ecolac Kober -Lac pentru parchet si mobila pe baza de apa; -Luciu ridicat si durabil; rezistenta indelungata la uzura, zgariere, . KOBER tencuiala decorativa siliconata scoarta de copac 25kg - Pret:92.


OSKAR Lac yacht pentru exterior teak african 0. Lacul Yacht Pentru mobilier de exterior si ambarcatiuni. Vand lac pentru lemn transparent sau colorat(nuante). Cele mai noi materiale de constructii, fise tehnice, DIY, preturi materiale si.


Produsul seria IG 5100F este un lac protector pentru protectia si . Lac monocomponent, transparent, cu uscare rapida la aer, la temperatura mediului ambiant, pe baza de rasina alchido-uretanica.