marți, 28 iunie 2011

Maranta ingrijire

Maranta-Planta care se roaga-Planta Paun: Ingrijire, Inmultire, Intretinere-udare-fertilizare, Daunatori-tratamente, Floarea care se roaga, POZE. Maranta este o specie mai sensibila cu anumite necesitati speciale, printre acestea se numara: Schimbarea anuala a . Genul Maranta cuprinde de specii permanent verzi, rizomatoase, originare din padurile pluviale ale Americii Centrale si de Sud.

Maranta - Probleme, descriere si intretinere. Calathea este mai înaltă şi mai greu de îngrijit. Frunzele de Maranta au cam cm lungime. Maranta sau Planta care se roaga (Maranta leuconeura) Descriere: Maranta este o planta tropicala inalta de pana la cm, cu frunze late, .

Numele stiintific al plantei este Maranta si este datorat botanistului. Cerintele de ingrijire sunt legate in primul rand de mediul inconjurator. Cultivare si ingrijire: Maranta leucoreura are nevoie de umbra, temperaturi crescute si foarte multa umiditate pentru a se dezvolta maxim. O plantă vivace, cu rizom, persistentă, erectă la tinereţe şi târâtoare mai apoi, dacă nu este susţinută de un tutor.


Maranta este o specie de plante originară din Brazilia şi din zonele tropicale.