vineri, 24 iunie 2011

Starpirea sobolanilor forum

M-am dus mai devreme la beci si am vazut cel putin vreo sobolani pe putin , ce sa fac? Căutăm pe după nişte meseriaşi în stârpirea lepădături, zic. Cum dracu să dorm bine ştiind că tovarăşul şobolan hălăduieşte prin .

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the. Diferenta dintre soareci si sobolani este ca sobolanii merg pe . Sfaturi si modalitati de a scapa de soareci cu ajutorul otravei sau capcanelor mecanice, adezive.


Dar inainte de a afla cum sa scapam de sobolani trebuie “sa facem cunostinta” cu acestia.

Aparat antirozatoare (soareci, sobolani)postăriIun 2011Otravire animalepostăriIan 2010DihoripostăriIul 2007Mai multe rezultate de la forum. Cum să scapi de şobolani si şoareci cu ierburi - Ecology.


Bozul are un efect de descurajare împotriva șoarecilor și șobolanilor, pentru . O alta metoda,mai veche,pe care tatal meu a folosito cu succes si la sobolani,a fost sa amestece chit de geamuri cu faina,fara sa atinga sub nici . Sobolanii sunt mai inteligenti decat credeti voi pune o scandura fixata pe calea pe unde circula ei si aplica un strat uniform de lipici pentru . Din cauza frigului sobolanii isi fac loc in casele noastre.