joi, 16 iunie 2011

Modele de porti culisante din fier

Porti autoportante Usi de garaj Poarta culisanta Poarta glisanta in consola Poarta batanta Usi industiale Bariere auto Porti culisante Exutãm orice model dupã preferinta clientului. Produce- porti batante, din fier sau fier forjat - porti glisante, culisante pe sina, din fier sau. Poarta culisanta din fier forjat de la Dragoi N.

Executam pe comanda diferite modele de porti din tabla normale,batante sau culisante. Poarta culisanta din fier forjat Max Dragoi N. O poarta culisanta metalica din fier forjat poate avea mai multe modele. De la arcuri si forme geometrice si pana la flori si modele abstracte, orice poarta .

Poarta automata culisanta are o sina la sol pe care se face culisarea porti. Daca aveti porti glisante, porti culisante, putem instala motoare diferite ca model si. Portile culisante pot fi confectionate din fier forjat sau din profile rectangulare metalice si cu. Firma producatoare de porti rezidentiale din profile metalice sau fier forjat. Portile culisante pe sina pot fi, de asemenea executate din fier forjat sau din.


Portile culisante sunt realizate din profile rectangulare sau din fier forjat fiind sustinute de role de transport. Va prezentam cateva modele de porti culisante:. KIT Automatizare porti culisante, max 500kg, BFT DEIMOS 230V.


Poarta auto sau pietonala gard fier forjat porti batante culisante.

Construirea unei porti culisante cu automatizare si a portii pietonale. Schite modele porti culisante fier forjat va punem la dispozitie desene, schite, diferite imagini cu elemente de porti din fier forjat. Kit poarta culisanta autoportanta seria 9FAC. Dupa cum probabil ai intuit ne ocupam cu porti. Daca nu, site-ul nostru te ajuta cu multe sugestii si modele.


Porti culisante din fier forjat, modele porti culisante fier forjat,pret poarta culisanta fier forjat, fier forjat Pitesti. Astazi exista automatizari pentru porti culisante de pana la 6de kilograme, care.