luni, 27 iunie 2011

Panou gard lemn

Fences Prodcom este producator de gard din lemn, din brad sau moli la preturi foarte mici, de calitate superioara. Avand o traditie in fabricarea gardurilor din . Porti din lemn + panouri gard lemn stradal. Preturi pentru PRODUSE DIN LEMN de la lei.


Pagini similareGarduri din lemn pentru delimitare teren ( h 20-m) , sau gardulete pentru gradina sau. Panou gard lemn de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Gardurile sunt fabricate din lemn de calitate superioară la prețuri foarte.

Modele si preturi pentru garduri din lemn. Panou gard uluci material rasinos rindeluit mm latime uluca. Oferim o varietate larga de garduri din lemn de calitate superioara, trainice, la cele mai bune preturi din tara.


Dimensiune panou: 1x 1cm; Dimensiune uluca: x 1mm. PRETURI DE PRODUCATOR PANOURI DE GARD DIN LEMN DE BRAD FINISAT BAITUIT SI LACUIT. Panouri de gard prefabricate din scandura de lemn de . La cerere se poate executa orice fel de model dorit.


PANOU GARD DIN LEMN X 2M=LEI PANOU GARD DIN LEMN X 2M=LEI ULUCA 10CM X 1M CU O FATA TRASA= LEI ULUCA CM X 1 . Gardul din lemn va personalizeaza casa, ii ofera un design unic,.

Panou de gard din lemn, dublu, varf tesit, culoare tec. Dimensiuni: inaltime 1cm, lungime 2cm.


Recomandam aceste panouri la imprejmuirile intre vecini, . Panou gard din lemn, varf tesit, culoare cires, varianta de montare simpla. Gaseste cele mai moderne garduri si cele mai utile porti pentru amenajarea.