marți, 7 iunie 2011

Fotoliu kring sylvie

Fotoliul Kring Sylvie imbina cu succes confortul, calitatea si stilul, perfecte pentru orice casa sau birou. Fotoliul Kring Sylvie este echipat cu un mecanism cu . Kring Sylvie este un fotoliu ce îmbină atât calitatea, confortul cât și stilul, acesta potrivindu-se perfect atât într-un birou, cât și în propria casă.


Fotoliu Kring Royal din piele naturala bej, cu recliner si trepte de confort. Fie ca vorbim de cititul unei carti, urmaritul unui film, sau pur si simplu de cateva clipe de relaxare, fotoliul Kring Sylvie are atuurile lui. Modelul se va potrivi cu succes in orice locuinta sau birou, deoarece are dimensiuni nu atat de extinse si un design simplu, . Fotoliul Kring Royal cu recliner și trepte de confort este făcut din piele.


Kring Sylvie, o canapea cu locuri, reclinere, de culoare gri. Fotoliul Kring Sylvie beneficieaza de un sistem de recliner, fiind optiunea cea mai indicata pentru cei care doresc sa se relaxeze in pernutele . Are un design modern si foarte elegant, care va ajuta la crearea unui decor intim si foarte chic.


Deasemenea gradul de confort asigurat de . Produs resigilat: Fotoliu Kring Sylvie cu Recliner si Trei Trepte de Confort Bej X 1X 1Cm. Produse resigilate cu reduceri de pana la. Daca sunteti in cautarea fotoliului ideal pentru relaxare si confort va vom prezenta in acest articol modelul Sylvie de la Kring. Canapeaua cu locuri Kring Sylvie cu reclinere arata foarte bine - este.


Kring Sylvie, canapea cu reclinere – din colectia de canapele si fotolii Kring la preturi . Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner si trei trepte de confort, Bej, 81. MAG vine cu reduceri uriașe pentru mobila de la Kring. Fotoliul Kring Sylvie este dotat cu recliner și trei trepte de confort, este . Set canapea Kring Sylvie, reclinere, stofa, Bej, 1x 1x 1cm si Fotolii Kring Sylvie, cu recliner si trepte de confort, stofa, Bej, 81.


MOTION este un fotoliu modern, cu recliner actionabil manual. Confortabil si generoas ca dimensiuni, prezinta mecanism pentru reglarea pozitiei .