luni, 13 iunie 2011

Prajitor paine ieftin

Cumpara Prajitoare de paine de la eMAG la preturi avantajoase. Pagini similareProduse electrocasnice de calitate. Prajitoare paine la cele mai bune preturi din Romania.

Cuptoare microunde, friteuze, prajitoare paine, mixere, blendere, . Prajitor de paine, Putere: 9W, Buton pentru anulare, Peretele exterior rece, Sistem de infasurare a cablului, Decongelati sau reincalziti, sapte niveluri . Prajitor de paine inox diverse culori import UK pret en-gros palet . Comanda online de la evoMAG Prajitoare paine, incepand cu pretul de 590.

Prajitor de paine Myria HE-636W 750W felii nivele de putere Alb. Prajitor de paine RUSSELL HOBBS Chester 20720-5 1200W, inox. Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta. Nu este foarte usor sa gasesti prajitoare de paine ieftine si bune, dar inarmat cu cateva inormatii de baza si putina rabdare, sigur vei avea succes.


Cele mai ieftine prajitoare au o putere mai mica, cea mai buna fiind la 750W si mai sus. Un toaster nu consuma foarte mult curent electric intrucat este folosit .