marți, 7 iunie 2011

Aparat de stors rodii

Storcator profesional manual (presa) pentru rodii si citrice. Poate fi folosit si pentru a stoarce portocale, grapefruit, mandarine, lamai.

Preturi si oferta de produse din gama storcator rodii din toate magazinele online din Romania. Storcator Green Power - Kit Exclusive Pro pentru storcator, . Storcătorul de citrice este un aparat mic şi practic pentru iubitorii.

Storcator Citrice si Rodii mari, realizare masiva, cu stabilitate buna. Aparat curatat port filtru aparat espresso. APARAT MELTEM MD-PRET SPECIAL 4Euro + TVA. Storcator Profesional Manual pentru Rodii , Citrice : portocale, grapefruit, lamai, etc.


Aparate stors suc de portocale, lamai, grapefruit. Presa manuala pentru stors citrice, cadru solid din fonta. Se poate folosi pentru portocale, mandarine, lamai, grepfrut, rodii.


Stoarce prin presare la rece fructe, legume, radacinoase si frunze.

Echipamente, utilaje si accesorii HORECA. Sunt nişte aparate deosebit de practice, rapide şi uşor de folosit chiar şi de către copii. Presa pentru citrice si rodii preturi Presa pentru citrice si rodii Fortex Food.


Rodia își are originea în Persia, Iranul de astăzi, unde a fost cultivată acum mii de ani. Este menționată în mitul grecesc al Persefonei și în .