joi, 23 iunie 2011

Vopsea termospumanta consum

Consumul de vopsea ignifuga in solvent pentru protectia elementelor din lemn impotriva focului prin scut termoprotector din spuma rigida antifoc. Sistemul constă din protecţia anticorozivă, vopsea termospumantă şi lac de protecţie. Consum la aplicare, trebuie aplicată în două straturi cu un consum total . Consum Vopsea Termospumanta Pentru Structuri Metalice _ Stingatoare de Incendiu_ Tel_ 0723_33!


Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read . Protectia la foc cu VOPSEA TERMOSPUMANTA sau VOPSEA REZISTENTA LA. Vopseaua intumescenta pentru termoprotectie metal reactioneaza la caldura . Vopseaua termospumanta este acel tip de vopsea care are proprietatea de a spuma. Calculul consumului de vopsea termospumanta antifoc - protejarea elementelor de lemn impotriva focului cu scut termoprotector din spuma ingnifuga.


Download Consum Vopsea Termospumanta Pentru Structuri Metalice _ Stingatoare de Incendiu_ Tel_ 0723_33! TERMOLAIT — vopsea termospumantă antifoc pentru protecția la incendiu a. Sistemul de vopsele termospumante Unitherm pentru protectia la foc. Vopsea termospumanta UNITHERM 380- consum teoretic functie de . Vopseaua Termospumanta Ignifuga EMEX AQ FLAM este un produs. Vopsea intumescenta pe baza de apa pentru protectia impotriva focului a structurilor metalice interne si semi-expuse.


Vopsea termospumanta bicomponenta in dispersie apoasa, satinata, pentru protejarea antifoc a. Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM, Bucuresti, Vopseaua. Consum rezonabil; - Calitati estetice majore; - Nu contine dizolvanti organici; - Efect . Cel mai performant sistem de vopsele termospumante Nullifire produs de Nullifire Limited din Marea Britanie, este distribuit in Romania de compania . Sisteme de termoprotecţie: vopsele termospumante, produse de torcretare, etc.


Vopsea protectie anticoroziva Emex Dual Protect - sistem in aplicare fara grund pentru metal cu inhibitor de coroziune impotriva ruginii. Vopsea termospumanta (termorezistenta, intumescenta) atestata si certificata la preturi de producator.