vineri, 17 iunie 2011

Becuri economice philips

Descopera toata gama de becuri de la Philips. Becurile economice, cunoscute şi sub denumirea de becuri fluorescente compacte, consumă mai puţină . Cumpara Becuri de la eMAG la preturi avantajoase.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Cumpara Bec LED Philips, forma glob E2 9. Am cumparat buc pentru a inlocui becurile economice si cu incandescenta de . Becuri economice Philips la cele mai inalte standarde de calitate si SURSE DE ILUMINAT oferiti de Castel Distribution la preturi competitive.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria BECURI, SURSE DE ILUMINAT. Preturi pentru BECURI, SURSE DE ILUMINAT de la 15 . Set becuri LED PHILIPS 871869649110 9W(60W), E2 lumina calda. Bec PHILIPS EcoClassic 42W (W), Soclu E1 Alb cald.


Gama completa de becuri LED disponibile pe soclu E2E1GGde la 3W la 30W. Generatia noua de Becuri cu LED inlocuieste cu succes chiar si cele mai puternice becuri economice,. Alege din oferte pentru becuri economice philips. Becuri economice philips - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Nu se recomanda ca la becurile economice sa instalezi intrerupatoare cu.