joi, 16 iunie 2011

Covoare rustice pret

Produsele noastre au un raport calitate pret foarte bun. Cea mai mare retea de distributie de covoare din Romania cu peste de magazine prin toata tara.


Dreptunghiulara (7183); Ovala (986); Neregulata (15); Cerc (85).

Pagini similarePot fi folosite ca decoratiune pe perete sau covor, expozitie, amenajare rustica - hotel, muzeu. Alte detalii: din lana 1, asamblat si tivit manual.


Covor Rustic Tesut Manual Lana De Oaie 1. KÖGE covor intrare, g, n Lungime: cm Lăţime: cm Arie.

Magazin textile - prosoape,lenjerii de pat,covoare,carpete.

Uneori specificatiile sau pretul pot fi eronate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri. Mobilier Birou Reduceri Oferte Hotel Restaurant. Daca aveti covoare vechi va garantam o curatare atenta si profesionista a acestora! Covorul potrivit in casa ta este un mijloc prin care poti transmite caldura casei.


Covoare din fibre sintetice: au preturi mai mici fata de covoarele din fibre . CarpetVista oferă o gamă largă de covoare manuale, la preţuri accesibile. Puteţi comanda covoarele noastre în condiţii de confidenţialitate şi siguranţă, garanţia . Parchet laminat, covoare, mochete si linoluem la pret mic. Nu este complicat, un covor rustic iti poate oferi un decor stralucit, este mai simplu decat credeai.


PVC, pardoseală LVT, mochetă, perdele şi draperii, galerii, tapet. Modelele noastre de covoare clasice apartin mai multor subcategorii de stiluri precuclasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic. Magazin online cu preturi accesibile si vanzare in rate.


Covoare rustice Pret pe bucata ron Impreuna 50ron Pret fix.